Refren
Uneori tot ce-mi doresc e doar putine liniste Putere,sa-mi rezolv problemele Indiferent daca-ti doresti respect sau avere Tre' sa tragi tare,pana-ti iei ,,la revedere"
Imi doresc mai multa intelegere din partea ei Si sa mai pot petrece inc-o zi alaturi de ai mei Imi doresc o viata mai buna,fara greutati Cum ti-ai dori si tu s-arati intregii lumi ceea ce poti Fara sa-mi spuna altii ce-ar trebui sa fac Iar cand am ceva de spus,sa am curajul sa nu tac Fara cei ce critica aiurea munca altora Si sa am o parere mult mai buna,despre a mea Imi doresc o sala plina,la fiecare concert Sa fiu mai intelegator,sa n-am cu cine sa ma cert Sa fiu mai atent uneori,cu cei de langa mine Iar pe cei ce-mi poarta ura,sa-i tratez cum se cuvine Imi doresc sa am,mai putin,cu ceva ani Sa fiu din nou copil,iar grijile sa nu insemne bani Sa ma tin mereu de promisiuni,sa nu mai gresesc Si sa multumesc ascultatori cu piesa,imi doresc
Refren
Uneori tot ce-mi doresc e doar putine liniste Putere,sa-mi rezolv problemele Indiferent daca-ti doresti respect sau avere Tre' sa tragi tare,pana-ti iei ,,la revedere" x2
Imi doresc sa fiu eu cel pe care vrei sa il asculti Adica sa practic stilul ala criticat de multi Sa fiu privit normal,chiar daca ma imbrac asa Si sa pot sa fac putina ordine in mintea mea Sa pot sa gasesc liniste,oriunde in lume Sa fim tratati toti la fel,indiferent de nume Sa raman mereu la fel,de nepasator Sa nu imi pese de ceilalti si de spusele lor Si cand toate ma dor,atunci cand nu mi-e usor Imi doresc sa aiba cine sa-mi ofere ajutor Sa am mereu curajul,de a privi numai in fata Sa gandesc limpede,cand totul e in ceata Sa-mi pastrez calmul,in momentele grele Sa-i pot tine langa mine,pe cei ce-mi dau putere Iar atunci cand toate greutatile imi cad in spate Imi doresc sa am puterea de a merge mai departe
Refren
Uneori tot ce-mi doresc e doar putine liniste Putere,sa-mi rezolv problemele Indiferent daca-ti doresti respect sau avere Tre' sa tragi tare,pana-ti iei ,,la revedere" x2
|